header2

rooie sikkeLekker belegen geitenkaas met lichtpikante smaak

100 gram 1,89

heezer geitenkaasDe Saanenhof, waar de Heezer geitenkaas wordt gemaakt, verwerkt uitsluitend melk van de eigen geiten tot diverse soorten rauwmelkse kaas. De melk wordt zo vers mogelijk verwerkt. Er wordt zeven dagen per week kaas gemaakt. De Saanenhof is er vast van overtuigd dat de natuur goed in elkaar zit, dat het niet noodzakelijk is de melk te pasteuriseren en te ontromen. De geiten worden in hun waarde gelaten, ze worden niet onthoornt en er worden geen trucjes gebruikt om ze eerder of later te laten lammeren.
De melk wordt gebruikt zoals die uit de geit komt. 

Vanaf 1984 produceert men op "Biologische" wijze en sinds enkele jaren mag de Saanenhof zich Biologisch Dynamisch, ook wel DEMETER noemen Wij hebben van de Saanenhof in Heeze een assortiment van zowel harde als zachte kazen. Met en zonder kruiden.

  • Jong Belegen 100 gram € 1,89
  • Belegen 100 gram € 1,98
  • Fenegriek 100 gram € 1,89
  • Gerijpte Picobello 250 gram € 5,95
  • Verse geitenkaas 100 gram € 1,89
  • Geitenkaasje in olie p/st. € 1,65