header2

gedroogde worstenGeselecteerde leveranciers leveren bij ons hun topproducten. Wij gaan hierin zeer selectief te werk.
Vers gesneden vleeswaren voor dagelijks gebruik maar ook een exclusief assortiment zoals Iberico ham, La Sella de Mastro Dante en heerlijke salami's zijn een vast onderdeel van ons assortiment.
Al onze vleeswaren worden vers voor u gesneden.

Gedroogde worsten

Snijworst/Boerenmetworst/Gourmetcervelaat/
Hollandse salami/Hongaarse salami/Choriso/
Choriso Iberico

specialiteitenLasella de Mastro Dante Prosciutto di Parma
Prosciutto Toscano/Iberico ham[Patta Negra]
Een plaatje voor het oog, een streling voor uw tong

ibericoHet Iberico zwijn loopt vrij rond. Het voedt zich met eikels van de steeneik. Door het vrij rondlopen en het speciale voedsel (vooral de eikels) ontwikkelt het Iberico zwijn een heel exquise smakend licht dooraderd vlees.

100 gram € 8,95

salamesScudetto/Spianata Romana/Sopressa/
Milanese/Abruzzese/salame Geminiano[mager]
Nostrano
Altijd een grote keuze

prosciuttoAlleen de hammen van Toscaanse varkens mogen hiervoor gebruikt worden. De ham wordt gezouten met zeezout, peper en diverse kruiden waaronder salie en rozemarijn. Vervolgens moet de ham rijpen. Dit proces duurt 12 tot 14 maanden. Het microklimaat in Toscane, het gebruik van zout en kruiden geeft de Toscaanse ham haar eigen identiteit.
100 gram € 2,95

rauwehammenParma/Serrano/Boeren/Ardennner/Coburger/

Vers gesneden en dat proef je

sella de mastroDe ham, gedroogd volgens het aloude recept van de Benedictijner monniken uit Norcia [Italië] is gerijpt in zeezout peper en balsamico azijn, daarna afgedekt met groene en rode peperkorrels waardoor het vlees een unieke smaak heeft.
100 gram € 3,95

Hongaarse salami, truffelsalami, mortadella en vele italiaanse salami's vesgesneden geven bij het eten alleen al eenhongaarsesalami vakantie gevoel.

boerenhamEen lekkere gerookte boeren ham behoort lekker droog te zijn en niet te zout. Onze hammen worden ouderwets gerookt en drogen bij ons in de winkel nog lekker een paar weken, tot ze hard genoeg zijn voor consumptie.

 

caciatoresHeerlijke caciatore's en abruseze die wij zeer dun gesneden in bakjes verkopen. Een heerlijke tractatie voor uw gasten. Ook het spaanse fuetje ontbreekt niet.